nieuws

Heineken hoofdsponsor Oranjecamping

Café

Heineken is een van de initiatiefnemers van de Oranjecamping, volgens eigen zeggen dé camping voor Oranjefans tijdens het komende EK voetbal in Oostenrijk en Zwitserland. Heineken levert onder meer het bier op de Oranjecamping.

Heineken hoofdsponsor Oranjecamping

De Oranjecamping tijdens het komende EK wordt in nauw overleg met Heineken voorbereid om tot een optimale combinatie van vakantie én oranjefeest te komen, meldt Heineken in een gezamenlijk persbericht met Club Travel uit België.

De camping is verdeeld over twee locaties, te weten Camping Manor Farm en Camping Alpenblick in Interlaken-Thunersee, op 54 kilometer van Bern. In Bern speelt Nederland haar drie poulewedstrijden. De Oranjecamping biedt plaats aan 2.100 fans met vrije kampeerplaatsen, huurtenten, stacaravans en hotelaccommodaties.

‘Nederlanders zijn wereldberoemd vanwege het enthousiasme waarmee ze het nationale voetbalteam omarmen. Die trots, gecombineerd met het typische oranjegevoel, is iets wat wij bij Heineken met de fans delen’, aldus marketingdirecteur Herwin van den Berg van Heineken Nederland.

Sinds begin december kunnen de campingplaatsen worden geboekt via www.oranjecamping.nl. Een kwart van de beschikbare plaatsen is inmiddels gereserveerd.

Zie ook

Reageer op dit artikel