nieuws

Heineken.nl wordt dé uitgaanssite

Café

De vernieuwde website van Heineken, die in juli live moet gaan, moet dé portal voor uitgaanspubliek worden. Naast uitgaanspubliek wil Heineken via www.heineken.nl nog meer muziek- en sportliefhebbers bereiken.

Heineken.nl wordt dé uitgaanssite

De website biedt straks een uitgebreide muziek- en sportagenda met bijzondere uitgaansbelevenissen, meldt Heineken. Zo regelt Heineken.nl bijvoorbeeld een meet & greet met favoriete artiesten, tickets voor uitverkochte concerten en exclusieve kaarten voor de beste feesten.

Vanaf 2 juni wordt de website getest door een besloten groep ‘testrijders’. Hiervoor heeft de bierbrouwer 15.000 consumenten uitgenodigd ‘om zich uit te leven op de nieuwe site’. Op basis van reacties van de 15.000 proefkonijnen zal Heineken de website verder optimaliseren voordat de site in juli live gaat.

Reageer op dit artikel