nieuws

Heineken opent speciale winkel

Café

In de binnenstad van Amsterdam kunnen liefhebbers van het gouden nat van Heineken vanaf donderdagmiddag niet alleen terecht voor speciale uitgaves van bier, maar ook voor stadswandelingen, mode en tickets voor evenementen.

Heineken opent speciale winkel

De brouwer opent vlakbij het Rembrandtplein een speciale Heineken-winkel. De winkel is onderdeel van de marketingstrategie van de brouwer. Het concern probeert zo consumenten aan het biermerk te binden.

Als het concept aanslaat bij het publiek, kan er expansie elders in de wereld volgen. ‘Vooralsnog zijn daar geen plannen voor’, aldus een woordvoerder van Heineken.

Volgens Herwin van den Berg, directeur marketing bij Heineken, is de winkel succesvol als hij ‘break even draait’. Dat zal snel gebeuren, verwacht hij. De winkel in Amsterdam krijgt in ieder geval twee jaar om zich te bewijzen.

Reageer op dit artikel