nieuws

Heineken wil koffie verkopen

Café

Biergigant Heineken wil koffie en thee gaan verkopen in de horeca. Half januari brengt de bierbrouwer de plannen in detail naar buiten. Heineken heeft in Zoeterwoude een compleet democentrum met koffie ingericht, volledig afgeschermd voor de buitenwereld.

Heineken wil koffie verkopen

Dat meldt De Telegraaf. De bierbrouwer wil de koffiemarkt op om zo teruglopende biervolumes in de horeca te compenseren met de steeds populairder wordende koffie en thee. Half januari brengt Heineken de plannen in detail naar buiten, aldus De Telegraaf.

Op het grote Heinekencomplex in Zoeterwoude is een waar democentrum met koffie ingericht. De ruimte is volledig afgeschermd voor pottenkijkers.

Een zegsman van Heineken laat weten dat de bierbrouwer naar de mogelijkheden van koffie en thee in de horeca kijkt. ‘Daar zijn we al jaren mee bezig. Half januari gaan we er meer over vertellen’, aldus een woordvoerder in De Telegraaf.

Reageer op dit artikel