nieuws

Heineken zoekt 500 figuranten

Café

Heineken is op zoek naar 500 figuranten, die het biermerk willen promoten in een film. Reden van de opvallende actie is de introductie van een nieuwe service van Heineken, waarover de brouwer nog niets wil loslaten.

Heineken zoekt 500 figuranten

De opnamedag is dinsdag 24 april in Amsterdam. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via de website van de bierbrouwer. ‘Bij ieder project zoeken we naar andere, bijzondere manieren om mensen bekend te maken met onze innovaties’, zegt woordvoerder Norbert Cappetti van Heineken Nederland.

Weinig voorwaarden

Heineken stelt geen hoge eisen aan de figuranten. Het merk zoekt ‘vooral enthousiastelingen, zowel mannen als vrouwen, die makkelijk instructies kunnen opvolgen, goed ter been zijn en het leuk vinden om onderdeel te zijn van een typisch Heineken-evenement.’

Reageer op dit artikel