nieuws

Hertog Jan Proeverij hekkensluiter Café Top 100

Café

Hertog Jan Proeverij in Arcen is de nummer laatst in de Café Top 100. Het café daalt maar liefst dertig plaatsen.

Hertog Jan Proeverij hekkensluiter Café Top 100

De jury is net als vorig jaar kritisch over de gastvrijheid bij dit grote Limburgse bedrijf onder de rook van Hertog Jan Brouwerij. ‘Als we aankomen is het op het terras drukker dan binnen. Ondanks dat we tegenover de bar zitten, worden we laat opgemerkt’, staat er te lezen in Misset Horeca die volledig gewijd is aan de Café Top 100

Het bedrijf van Henk en Bram Clevis tapt Hertog Jan als huisbier. De koffie is van Laurentis. Het totaalaantal bieren op de tap bedraagt twaalf. Op de menukaart staan onder andere gerechten die bereid zijn met bieren.

Reageer op dit artikel