nieuws

HMH had beste truck tijdens Dance Parade

Café

De Rotterdamse discotheek Hollywood Music Hall had op 11 augustus in de maasstad de meest energieke truck en de grootste aanhang tijdens de Fast Forward Dance Parade (FFWD), en ontvangt daarvoor de bijbehorende Award van de organisatie van FFWD.

HMH had beste truck tijdens Dance Parade

HMH scoorde volgens de vakjury en volgens het uitzinnige publiek het best in een deelnemerveld van veertig trucks. ‘Op het hoogtepunt van het evenement gingen ruim 25.000 party people uit hun dak achter de truck’, zegt Patrick van der Hart, dj en general manager van de HMH in Rotterdam.

Om de onderscheiding te vieren en de fans te bedanken geeft HMH zaterdag 18 september een groot feest, waarbij de Award zal worden uitgereikt.

Reageer op dit artikel