nieuws

HMSHost schenkt 10.000 euro aan CliniClowns

Café

HMSHost Schiphol Airport heeft aan de organisatie CliniClowns een cheque overhandigt van 10.000 euro. Veel medewerkers van HMSHost leggen iedere maand één euro opzij voor dit goede doel. Samen met een bijdrage van de directie resulteerde dit in dit forse bedrag.

HMSHost schenkt 10.000 euro aan CliniClowns

De cheque overhandigd door kinderen van medewerkers van HMSHost: ‘Wij als organisatie beseffen ons maar al te goed dat lachen gezond is. Dus ik begrijp heel goed dat CliniClowns dit ook bij zieke kinderen wil bewerkstelligen. Om die reden steunen wij CliniClowns heel graag’, aldus Jan Willem Hilbron, general manager van HMSHost Schiphol Airport.

Ambassadrice Yvonne van den Boogaard van CliniClowns: ‘Fijn om te zien dat HMSHost al jaren de stichting CliniClowns Nederland steunt. Mede door de steun van HMSHost en haar medewerkers is onze stichting in staat nog meer zieke en gehandicapte kinderen een moment van afleiding en plezier te bieden’.

Reageer op dit artikel