nieuws

Horeca Eindhoven steekt geld in Glazen Huis

Café

De Eindhovense horeca is bereid om bij te dragen in de kosten die gestoken moeten worden in het evenement rondom het Glazen Huis van 3FM. Gisteren werd bekend dat het Glazen Huis dit jaar op de Markt in Eindhoven komt.

Horeca Eindhoven steekt geld in Glazen Huis

De kosten voor het evenement rond Serious Request bedragen 250.000 euro. Naast de horeca hebben ook de Stichting Citydynamiek, winkeliers en de gemeente toegezegd bereid te zijn geld te steken in het evenement.

Eind dit jaar staat het Glazen Huis op de Markt in Eindhoven. Drie dj’s van 3FM sluiten zich dan een week lang op in het huis zonder te eten. Het doel van de actie is om geld in te zamelen voor het Rode Kruis. Radioluisteraars kunnen met een donatie plaatjes aanvragen.

Reageer op dit artikel