nieuws

Horeca: ‘Gemeente past kermisbeleid aan

Café

De gemeente Edam-Volendam past het nieuwe kermisbeleid aan. Dit heeft voorzitter Jan Veerman van de afdeling Edam-Volendam van de Koninklijke Horeca Nederland (KHN) woensdag gezegd. De gemeente Edam-Volendam wilde het bevestigen noch ontkennen.

Horeca: ‘Gemeente past kermisbeleid aan

De horeca in Edam-Volendam dreigde maandag de deuren te sluiten tijdens de komende kermissen in de dorpen omdat de ondernemers het nieuwe beleid afkeuren. De kermis in Edam begint op 30 augustus, in Volendam op 7 september.

Volgens de organisatie staat het beleid bol van de onzinnige regels en dito sancties. Live muziek in de avond zou bijvoorbeeld opeens niet meer zijn toegestaan en worden verschoven naar de ochtend of de middag.

Zie ook

Reageer op dit artikel