nieuws

Horeca getroffen door branden

Café

De horeca is deze week zwaar getroffen door branden. In Brabant en Friesland gingen horecabedrijven in vlammen op. In Gelderland werd een café getroffen door vuur.

Horeca getroffen door branden

In het centrum van Heerenveen is café Poolbrothers nagenoeg volledig verloren gegaan door brand. De brand werd door drie brandweerkorpsen bestreden. Drie omliggende horeca- en bedrijfspanden werden uit voorzorg ontruimd.

Partycentrum

In Wintelre nabij Eindhoven legde een verwoestende brand uitgaansgelegenheid ’t Centrum volledig in as. Het partycentrum stond al enige tijd leeg en ook het café in het gebouw was sinds enkele maanden dicht.

Korte brand

In het Gelderse Wehl is brand geweest in café Bon Bini. Het ging om een korte brand die voor flinke schade zorgde. De naastgelegen cafetaria Coco, die in de verkoop staat, vatte geen vlam. De eigenaresse kon niet zeggen of de verkoop van de zaak in gevaar is door de brand bij café Bon Bini.

Zie ook:

Tips voor brandpreventie

Reageer op dit artikel