nieuws

Horeca op mobiel app voor Koninginnedag

Café

Iedereen die Koninginnedag in Amsterdam gaat vieren, kan nu al een speciale Koninginnedagapplicatie voor de mobiele telefoon downloaden. De gratis applicatie geeft onder andere een uitgebreid overzicht van alle feesten op 30 april. Via een newsfeed van uur tot uur zijn belangrijke nieuws en tips te ontvangen.

Horeca op mobiel app voor Koninginnedag

De weg kwijtraken behoort met de Koninginnedagapplicatie tot het verleden. Alle feesten en tips zijn voorzien van een sfeerfoto, een link naar de plattegrond en een handige near me–functie, zodat je in één oogopslag kunt zien welke bijzondere dingen er in de buurt te doen zijn. Ook een lijst met attracties, tours, shoppen, musea en een lijst met gratis Wi-Fi spots ontbreken niet.

De gratis gids is ontwikkeld voor bezoekers en bewoners en bevat ook algemene informatie over beroemde musea, bekende hotspots, markten, cafés, winkeltjes en bioscopen. De applicatie maakt gebruik van interactieve offline kaarten met gps-zoekmogelijkheden voor locaties, waardoor de buitenlandse gebruiker geen extra roamingkosten maakt tijdens zijn bezoek aan de stad.

Het downloaden van de applicatie kan heel gemakkelijk door Iamsterdam te sms’en naar 5040 (voor Nederlandse mobieltjes). De gratis applicatie is ook te downloaden via www.iamsterdam.com en de App store van Apple. De applicatie is tweetalig, in het Nederlands en Engels, en is beschikbaar voor iPhone, Blackberry en Java.

Iamsterdam.com is de portal naar Amsterdam en verleidt en informeert bezoekers over reizen, wonen en zaken doen in Amsterdam. De portal is een ambitieuze coproductie tussen Amsterdam Toerisme en Congres Bureau, Stichting Amsterdam Partners, Amsterdams Uitburo, de gemeente Amsterdam, Amsterdam Inbusiness, en het Expatcenter.

Reageer op dit artikel