nieuws

Horeca vecht massaal tegen wespen

Café

Horecaondernemers en met name terrashouders en ijssalons trekken massaal ten strijde tegen de wesp. Ze maken of kopen wespenvallen en huren insectenverdelgers in om de overlast van de insecten te beperken. KHN ondersteunt de strijd door leden twintig procent korting te bieden op verdelgers.

Nederland wordt geteisterd door een wespenplaag waarvan het hoogtepunt nog moet komen, zo voorspellen kenners. Op de terrassen en bij ijssalons zorgen de beestjes voor grote overlast.

Brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland geeft leden vanwege de wespenplaag deze zomer twintig procent korting op het inhuren van een wespenbestrijder. Door het warme voorjaar vliegen er dit jaar zo’n 210 miljoen wespen meer rond dan anders, meldt de brancheorganisatie van ongediertebestrijders NVPB.

Heeft u een ideaal middel waarmee u wespen weert? Vul het reactieveld onder dit artikel in en discussieer mee over de wespenplaag.

Reageer op dit artikel