nieuws

Horecava lijft vakbeurs Venuez in

Café

Horecava en Venuez bundelen de krachten. Vanaf januari 2012 wordt de vakbeurs Venuez gehouden in Amsterdam RAI. Dat gebeurt gelijktijdig met met de Horecava.

Horecava lijft vakbeurs Venuez in

Beursmanager Joke van der Wijngaart van Horecava is enthousiast over de niuewe aanwinst. ‘Voor professionals uit het topsegment van de horeca is de combinatie pure winst. Naast het brede aanbod op Horecava kunnen bezoekers zich gelijktijdig oriënteren op zaken als premium drinks en design en andere ontwikkelingen’.

De aankoop past in de huidige koers van Horecava, zo laat Amsterdam RAI weten. Van der Wijngaart: ‘We willen met Horecava een sterk, breed vakevenement neerzetten dat alle leidinggevende uit horeca, catering en zorg aanspreken. Speciale events maken een bezoek voor specifieke sectoren nog waardevoller’.

Oprichter van Venuez, Godfried van der Lugt, stelt dat na acht edities Venuez op de kaart staat. ‘We hebben laten zien dat er behoefte is aan een gespecialiseerd evenement voor het hogere segment in de drankverstrekkende horeca. In deze volwassen fase is het tijd voor een volgende stap’, aldus Van der Lugt,die Venuez eind vorig jaar verliet om plaats te maken voor Karin Lindenhovius.

Reageer op dit artikel