nieuws

Horecaverbod voor nieuw raadslid

Café

Het kersverse raadslid Marianne Horst van Dorpsbelangen Huizen in het Noord-Hollandse Huizen heeft een horecaverbod. De 19-jarige Horst is een half jaar lang de toegang ontzegd van meerdere horecabedrijven. Horst zou zich hebben misdragen.

Horecaverbod voor nieuw raadslid

Dat meldt De Gooi- en Eemlander. Horst is tot mei volgend jaar niet welkom in het uitgaanscentrum De Graaf Wichman. Dit omdat ze zich daar heeft misdragen. Het verbod geldt ook voor andere zaken die worden geëxploiteerd door Hans van der Hulst. Daaronder vallen de horecabedrijven Club S7ven en het Grand Café.

Excuses
Van der Hulst wil niet uit de doeken doen wat er precies is voorgevallen om over te gaan tot dit drastische besluit. ‘Ik had haar al mondeling meegedeeld dat ze niet meer welkom was. Toen dacht ze nog binnen te komen door excuses te maken. Maar zo gemakkelijk gaat dat niet. Ze zat er al een poosje tegenaan. Wat de deur dicht deed, was dat ze begon te roepen dat haar moeder er misschien wel voor zou zorgen dat de zaak dicht zou gaan’, aldus Van der Hulst in De Gooi- en Eemlander.

GeenStijl.nl
Horst vormt samen met haar moeder de uit twee leden bestaande fractie van Dorpsbelangen Huizen. Ze bevestigt dat ze een tijdje niet meer welkom is in delen van De Graaf Wichman. ‘Maar dat heeft niets te maken met mijn raadslidmaatschap’, aldus Horst, die vrijdag op de populaire weblog GeenStijl.nl stevig werd aangepakt.

Horecaverbod voor nieuw raadslid

Reageer op dit artikel