nieuws

Idee homobar steun voor Wilders

Café

De Amerikaanse TV-persoonlijkheid en humorist Greg Gutfeld heeft plannen om een islamvriendelijke homobar te openen naast de New Yorkse moskee waartegen Geert Wilders ageert.

Idee homobar steun voor Wilders

Wilders heeft bezwaren tegen de bouw van de moskee omdat die vlak naast Ground zero zou komen. Gutfeld steunt de kritiek op de bouw en heeft plannen ontvouwt voor een islamvriendelijke homobar naast de te bouwen moskee.

Volgens Gutfeld gaat het niet om een grap. Hij vindt dat de initiatiefnemers volgens de wet het recht hebben om een moskee te bouwen. De homobar is echter een duidelijk ‘gebaar’.

Gutfeld: ‘Moslims zijn niet zo tolerant tegenover homoseksuelen, en dat is juist waarom ik de bar naast hun moskee wil, het is een gebaar om het taboe bij hen te doorbreken en een einde te maken aan de homofobische houding van de islamitische wereld.’

Om tegemoet te komen aan de islam wil Gutfeld zelfs een verdieping zonder alcohol openen. Op deze link gaat hij dieper in op zijn plannen en zinspeelt hij op mogelijke namen. Uit cijfers blijkt dat 53 procent van de New Yorkers geen islamitisch centrum wenst op die plek.

Reageer op dit artikel