nieuws

Illy verwacht spectaculaire groei koffiebar

Café

Espressamente, het trendy koffieconcept van Illy, wil flink groeien in Nederland. Dat meldde algemeen directeur Andrea Illy van de Noord-Italiaanse koffiebrander tijdens de opening van de eerste zaak in ons land, half oktober in Rotterdam.

Illy verwacht spectaculaire groei koffiebar

‘De Nederlandse smaak ontwikkelt zich steeds meer richting de Italiaanse. Dat maakt het voor ons gemakkelijker om Espressamentes te openen. Het blijft niet bij deze ene vestiging’, aldus Andrea Illy in Misset Horeca. Illy denkt aan zeker twintig vestigingen in ons land. Waar en wanneer durft hij niet te zeggen.

De nieuwe Espressamente in Rotterdam is gevestigd op de begane grond van het monumentale Groot Handelsgebouw, schuin tegenover het Centraal Station. De onderneming is een initiatief van Frans Husen en Ivan van Dijk, beiden afkomstig uit de ict-sector.

Zie ook:

Espressamente naar Nederland

Tip:

Word zelf Barista met onze gratis videoworkshop

Reageer op dit artikel