In den Uiver op 2, Jos naar 3 in Café Top 100

In den Uiver op 2, Jos naar 3 in Café Top 100

Op nummer 2 in de lijst Proeflokaal In den Uiver in Haarlem. Vorig jaar nog op een 4e positie. Uitbater Paul Zonneveld is een eigenzinnige kastelein, maar presteert met zijn café op een continu hoog niveau.

Niet alleen is In den Uiver van toog tot toilet blinkend schoon, op drankengebied valt hier veel te kiezen. Veel speciaalbieren uit de wandtap, een scala aan lekkere huiswijnen en natuurlijk het nodige op gedistilleerdgebied. Tel daarbij op de sfeervolle inrichting vol memorabilia uit de Nederlandse luchtvaartgeschiedenis, de live-jazz die er regelmatig wordt gespeeld, prima personeel, en weet dan dat een bezoek aan dit café niet snel zal vervelen.

De derde plaats is voor Café Jos in Nijmegen. Het beste buurtcafé van Nederland moet dit jaar een plaatsje inleveren. Niet het gevolg van een slechtere prestatie, maar simpelweg omdat andere cafés net wat beter presteerden. Want nog steeds is de zaak van Martien Evers een omweg meer dan waard.

Bekijk hier foto's van In den Uiver:

Bekijk hier foto's van Café Jos:

Meer nieuws over de Café Top-100:

Wilt u de gehele Café Top-100 bekijken?

De volledige lijst van de Café Top-100 is vanaf vandaag te lezen op de website www.cafetop100.nl. Vanaf 09.00 uur wordt de Top-10 online gepubliceerd. Daarna worden ieder uur nieuwe zaken aan het overzicht toegevoegd. Houd deze site dus vandaag goed in de gaten!

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.