nieuws

InBev: ‘Geen zorgen over bierlevering

Café

Horecabedrijven hoeven zich geen zorgen te maken over de levering van bier van InBev. Wel stelt de bierbrouwer dat er na het opheffen van blokkades bij de brouwerijen het nog wel enige tijd kan duren voordat de distributie weer helemaal bij het oude is.

InBev: ‘Geen zorgen over bierlevering

Dat laat woordvoerder Ronald Panis van Anheuser-Busch InBev desgevraagd weten, enkele weken voor de start van ‘bierslurper’ carnaval.

‘Onze horecarelaties hoeven zich geen zorgen te maken over de leveringen van bier de komende periode. Nu de blokkades van de brouwerijen in België voorbij zijn, zal het weliswaar nog enige tijd duren voordat de distributie weer helemaal bij het oude is’, aldus Panis.

Panis vervolgt: ‘Maar we hebben de nodige maatregelen genomen om te zorgen dat onze klanten niet droog komen te staan. De nodige maatregelen betreft onder andere het tijdelijk aanbieden van alternatieve producten uit ons brede merkenportfolio. We hebben al onze horecarelaties hierover vorige week per brief geïnformeerd’.

Reageer op dit artikel