nieuws

Inschrijven Terras Top-100 kan tot eind maart

Café

Horecaondernemers die in aanmerking willen komen voor een plaats in de Misset Horeca Terras Top-100 kunnen zich nog inschrijven. Op 1 april sluit de inschrijftermijn en gaat de vakjury aan de slag met het samenstellen van de nieuwe lijst.

Inschrijven Terras Top-100 kan tot eind maart

Inschrijven kan eenvoudig via een speciale link op internet. Horecaondernemers die in aanmerking willen komen om gejureerd te worden moeten beschikken over minimaal dertig terraszitplaatsen, moeten over ruime openingstijden beschikken en het terras moet op commerciële wijze worden exploiteerd door een geregistreerd horecabedrijf.

Na het sluiten van de inschrijftermijn vinden er anonieme bezoeken plaats in de maanden april, mei en juni. Daarna wordt de prestigieuze ranglijst samengesteld en gepubliceerd. Dan wordt bekend wie de opvolger wordt van Paal 10 in Ouddorp. Dit horecabedrijf won vorig jaar de Misset Horeca Terras Top-100 powered by Lipton Ice Tea.

Reageer op dit artikel