nieuws

Inschrijven voor Terras Top100 is nog mogelijk

Café

Voor de vijfde keer op rij zal Misset Horeca deze zomer de Terras Top 100, powered by Lipton Ice Tea, samenstellen. Op basis van omzetcijfers, de sfeer op het terras en natuurlijk een aantal vaste criteria zoals hygiëne, bediening, werkwijze en productkwaliteit worden de honderd beste terrassen van Nederland gerangschikt.

Inschrijven voor Terras Top100 is nog mogelijk

Dat wil zeggen: de honderd beste terrassen die zichzelf hebben voorgedragen voor een Top 100-notering. Want bij een goed terras hoort natuurlijk ook een trots terrasteam, dat de zelf-kennis én bravoure heeft om zichzelf naar voren te schuiven als absoluut topterras. Inschrijven kan nog tot 1 april a.s.

In 2011 eindigde Paal 10 in Ouddorp op de eerste plaats. Volgens de jury blonken de eigenaren, Anne Marie Trommel en Mark Dietvorst, en hun team uit op vele fronten. Ze hebben in hun strandtent oog voor de gast én tegelijkertijd een uitstekende kijk op het geheel.

Hoe goed Dietvorst en Trommel het in hun strandpaviljoen ook doen, op nummer 1 zullen ze in 2012 niet eindigen. Zoals alle winnaars van de Terras Top 100 zijn ze nu voor drie jaar in de Eregalerij beland. Dat betekent dat de weg vrij is voor een nieuwe nummer 1. Alle opties zijn weer open. En de inschrijving dus ook. Kijk voor alle bijzonderheden op deze site!

Reageer op dit artikel