nieuws

Invaller wint perstapwedstrijd

Café

Edwin Schepper van Horeca Entree is winnaar geworden van het officieuze nationale kampioenschap biertappen voor vakjournalisten. Schepper, die hoofdredacteur Marjon Prummel verving, toonde zich als invaller de beste biertapper.

Invaller wint perstapwedstrijd

Schepper rekende in de finale af met Paula Plantinga van Theme.nl en Paul Robert van het Bierblad. Titelverdediger Sander van Werkhoven van Misset Horeca miste de finale en werd vierde, gevolgd door Richard Kok (internetredactie Misset Horeca) en Arthur van der Linden van Proost.

De wedstrijd voor journalisten geldt als warming-up voor de biertapfinale voor prominenten. Daarin tappen onder meer Hans Wiegel en Thérèse Boer van De Librije. De biertapwedstrijd op de Horecava worden georganiseerd door het Centraal Brouwerij Kantoor

Reageer op dit artikel