nieuws

Jubileum voor Alliantie van Biertapperijen

Café

De alliantie van Biertapperijen bestaat dit jaar 25 jaar. De club van speciaalbiercafés komt later dit jaar met een eigen jubileumbier. Op 23 maart is er een jubileumreceptie. Hier wordt de ABT-gids gepresenteerd met informatie over alle aangesloten cafés.

Jubileum voor Alliantie van Biertapperijen

Hans Glandorf, eigenaar van bier- en whiskycafé ’t Proeflokaal van Texel’ en voorzitter van de jubilerende Alliantie van Biertapperijen, ABT, maakt zich geen zorgen over de aangesloten biertapperijen. ‘Juist in deze tijd kunnen wij onze gezamenlijke kennis inzetten om ons te onderscheiden.’

ABT-leden hebben minimaal vijf verschillende bieren tegelijk op de tap en 35 verschillende flessenbieren. Iedere maand schenken de cafés het bier van de maand, een exclusief voor de ABT gebrouwen bier dat nog nooit eerder op fust is geweest in Nederland.

Er zijn op dit moment 44 cafés lid van de Alliantie van Biertapperijen. Klik hier voor de Ledenlijst van de ABT.Klik hier voor video’s met biertips van Hans Glandorf

Reageer op dit artikel