nieuws

Kaldi Amersfoort: ‘meer dan koffiespeciaalzaak

Café

In Amersfoort opent de vijfendertigste vestiging van Kaldi in de Benelux. De ambities van Kaldi Amersfoort gaan echter verder dan alleen het vestigen van een bijzondere koffie- en theespeciaalzaak.

Kaldi Amersfoort: ‘meer dan koffiespeciaalzaak

Volgens Chris Troost, ondernemer achter de Amersfoortse vestiging, zijn er meer unieke mogelijkheden voor de zaak. ‘Koffie heeft in onze cultuur een heel belangrijke plaats en staat voor warmte, genieten en gezelligheid. Als je dat combineert met het prachtige monumentale pand waar de winkel is gevestigd, biedt dat vele mogelijkheden voor bijzondere koffiemomenten.’

Troost denkt zelf aan koffieconcerten, een vergadering met koffieproeverij of een ‘koffie met kunst’-expositie.

De nieuwe vestiging is vrijdag tien december officieel geopend. In het monumentale pand kunnen gasten terecht voor ‘alles wat te maken heeft met het maken, drinken, proeven en kopen van koffie, thee en bijbehorende accesoires.’

Reageer op dit artikel