nieuws

Kasteleins en stamgasten lopen miljoenen mis

Café

Dertig Belgen uit de plaats Moeskroen hebben een oproep gedaan aan de directie van loterij Euromillions om hen alsnog de hoofdprijs van 27 miljoen euro te gunnen. Het gaat om de uitbaters en stamgasten van café La Fraternelle.

Kasteleins en stamgasten lopen miljoenen mis

De dertig dachten vrijdag dat ze de hoofdprijs hadden gewonnen, omdat hun al vaker voorspelde geluksrijtje was getrokken. Maar de eigenaar van de krantenwinkel, zelf een van de dertig, was voor één keer van de gekozen nummers afgeweken. Hij had de computer een willekeurig rijtje laten maken.

Kerstgedachte
Door die eigenzinnigheid driegen de dertig Moeskroeners nu achter de 27 miljoen te vissen. Om dat onheil af te wenden, hebben ze een advocatenbureau in de arm genomen. Die doet een beroep op de directie van Euromillions om voor gerechtigheid in kerstgedachte een gebaar te maken na deze ongelooflijke blunder.

Reageer op dit artikel