nieuws

KHN: ‘Rookverbod slechtst gemanagede dossier

Café

Het rookverbod is het slechtst gemanagede dossier dat ik mijn leven ben tegengekomen. Dat zegt directeur Lodewijk van der Grinten van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). ‘Het rookverbod zag je aankomen, daar hadden we op moeten anticiperen’.

KHN: ‘Rookverbod slechtst gemanagede dossier

Van der Grinten doet zijn uitspraak in een groot interview in Misset Horeca nummer 2 van 27 januari 2012.

‘Het is een dossier waaraan geen enkele eer meer valt te behalen. Voor niemand niet. Als je dit wilt oplossen, moet je er een sanctie opzetten die echt doorpakt. Ook voor de roker’, aldus Van der Grinten.

Van der Grinten wil het liefst zo weinig mogelijk kwijt over het rookdossier omdat een oplossing volgens hem ver weg is. ‘Als je mij vraagt: Van der Grinten, hoe gaan we dit oplossen, dan kan ik hem niet bedenken. Behalve door zwaar te handhaven’.

Reageer op dit artikel