nieuws

Knus in de gloria na terraswinst

Café

Horecabedrijf Knus is winnaar geworden van de AD Haagsche Courant Terrassentrofee. Knus laat op haar website weten in de gloria te zijn door de terraswinst.

Knus in de gloria na terraswinst

‘Heus waar! Knus is winnaar van de AD Terrassentest 2007. Dus wij zijn in de gloria’, valt te lezen op www.knus.nl. Knus laat 47 terrassen in de Haagse regio achter zich.

De jury, bestaande uit Robert de Gunst en Kees Vonk, is opgevallen dat café steeds meer werk maken van eten. Steeds vaker duiken op terrassen rijk gevulde ciabattabroodjes, gerookte zalm, oesters en zelfs coquilles op.

Badstoffen handdoekjes

‘Uiteraard zie je ook nog wel een patatje en een bitterballetje of een kinderijsje, maar deze klassieke snacks hebben zeker niet de overhand. En bij Knus past het perfect in de formule. Je merkt gewoon dat gerechten met een heel andere insteek, veel creatiever, worden bereid’, aldus jurylid Vonk in het AD.

Ook de toilethygiëne is dit jaar veel beter dan voorgaande testen. ‘Er waren zelfs toiletten die beschikten over echt badstoffen handdoekjes, die je na gebruik in een mand kunt deponeren. Dat zie je niet vaak’, aldus De Gunst.

Reageer op dit artikel