nieuws

Koffie Glazen Huis van Doppio Espresso

Café

Het Glazen Huis van 3FM krijgt dit jaar exclusief koffie van Doppio Espresso. Het huis waarin 3FM-dj’s worden opgesloten zonder eten staat dit jaar tussen Kerst en Oud en nieuw in Groningen, ook de thuisbasis van Doppio Espresso.

Koffie Glazen Huis van Doppio Espresso

De koffieformule met vestigingen in Groningen, Rotterdam en Alkmaar, gaat de 150 betrokkenen bij het Glazen Huis van de 3 FM Serious Request-actie voorzien van koffie en thee, inclusief de ‘bewoners’ van het huis zelf.

Publiek dat op het evenement in Groningen afkomt kan terecht bij de mobiele espresso bar die op hetzelfde plein staat. Hier schenkt Doppio Espresso thee en koffievarianten.

Jonathan Teoh – eigenaar van de koffieketen – heef het verzoek om te mogen leveren ingediend bij de organisatie en afgelopen vrijdag kreeg hij groen licht. Hij gaat leveren samen met Franke coffee systems, Friesland Foods en Cellini.

Reageer op dit artikel