nieuws

Koffieconcept Coffeelovers breidt uit

Café

Coffeelovers, het horecaconcept van de Maastrichtse koffiebrander Maison Blanche Dael, breidt uit. Eind oktober opent het een derde vestiging in Maastricht. De nieuwe zaak komt in de Dominicanenkerk.

Koffieconcept Coffeelovers breidt uit

Dat meldt de koffiebijlage van Misset Horeca. In de historische omgeving van de Dominicanenkerk komt een koffiehoek met zestig zitplaatsen en een vestiging van boekhandel Selexyz Dominicanen. Die laatste claimt hier de grootste boekwinkel van Europa te starten.

Begin dit jaar werd al een vestiging van Coffeelovers geopend in het Visitors Center van de Universiteit Maastricht. Volgens Blanche Deal-directeur Albert Berghof komen met regelmaat aanvragen binnen van belangstellenden die het Coffeelovers-concept als franchiseformule willen runnen.

‘Maar is doe het niet. Ik blijf het lekker op eigen houtje doen. Wel moet ik nu meer mijn aandacht verdelen. Gelukkig heb ik een goede bedrijfsleider en een goed team. Natuurlijk zijn we voor het zetten van de koffie afhankelijk van goede barista’s. We besteden veel tijd aan de opleiding van onze mensen’, aldus Berghof.

Reageer op dit artikel