nieuws

Kooistra stond op stoep bij De Ridder

Café

Sjoerd Kooistra zou dinsdag 22 juni in een sms aan Heineken-directeur Philip de Ridder hebben gemeld het ‘graag goed te willen regelen voor Dick’. De dag ervoor stond hij nog aan de deur van de privéwoning van De Ridder.

Kooistra stond op stoep bij De Ridder

Dit beweert De Ridder tegenover Quote. Kooistra zou dinsdagavond om kwart over ach teen sms hebben gestuurd naar De Ridder waarin hij aangaf het graag goed te willen regelen voor Dick (Loorbach, red.), zijn partner.

De dag ervoor op maandag 21 juni zou Kooistra nog hebben getracht persoonlijk in contact te komen met De Ridder.

De Ridder op Quotenet.nl: ‘Hij had aangebeld bij mij thuis. Mijn kinderen weten wie Kooistra is en meldden hem dat ik er niet was. Daarna heeft hij nog meerdere keren gebeld. Ik was pas om elf uur ‘s avonds thuis. Hij heeft tot die tijd met zijn chauffeur door de gemeente waar ik woon gereden’.

De Ridder vervolgt: ‘Hij zocht toen nog contact per sms. Ik heb hem teruggesmst dat ik alleen schriftelijk met hem contact wilde hebben’.

Reageer op dit artikel