nieuws

Kort geding InBev-Kooistra van de baan

Café

InBev heeft het aangekondigde kort geding tegen horecatycoon Sjoerd Kooistra dat voor woensdagmiddag 6 januari op het programma stond, ingetrokken. Dat laat Kooistra weten. Gisteren meldde Het Parool dat de horecatycoon in financiële problemen zit.

Kort geding InBev-Kooistra van de baan

Aan MissetHoreca.nl laat Sjoerd Kooistra desgevraagd weten dat er niets aan de hand is. ‘Het kort geding is ingetrokken. Ik had twee maanden te vroeg betaald, ja dat kan ook, en daardoor raakte de betaling kwijt. Het heeft te maken met de vele wisselingen van contactpersonen bij de bierbrouwer’.

Het Parool meldde gisteren dat Kooistra nog verschillende financiële afspraken moet nakomen en dat de bierbrouwer nog tien miljoen euro tegoed heeft. Kooistra noemt dit onzin en stelt dat zijn relatie met Het Parool nooit goed is geweest.

‘Waarom? Dat weet ik niet. Het Parool wil alleen maar negatief over mij schrijven. Maar er is niks aan de hand. We gaan gewoon lekker door’, aldus Kooistra.

Een woordvoerder van de Rechtbank in Groningen bevestigt dat de zaak niet doorgaat. ‘De zaak is aangehouden. Dat betekent dat het op een nader te bepalen tijdstip alsnog kan plaatsvinden’.

Reageer op dit artikel