nieuws

Kroeg uit Eersel wint van Familie Froger

Café

Zanger Rene Froger en zijn familie hebben de rechtszaak tegen de Eerselse kroeg ‘Skihut Bolle Jan’ verloren. De familie Froger is eigenaar van café Bolle Jan in Amsterdam en vindt de naam van de kroeg in Eersel te veel op de naam van hun kroeg lijken.

Kroeg uit Eersel wint van Familie Froger

Maar volgens het gerechtshof in Den Bosch mag de Eerselse kroeg zijn naam gewoon behouden. Het gerechtshof stelt dat er geen grote verwarring kan zijn, omdat de skihut zich op een ander publiek richt en de afstand tussen Amsterdam en Eersel te groot is.

De voorzieningenrechter had de Eerselse skihut in april vorig jaar ook al gelijk gegeven.

Inmiddels heet Apres Skihut Bolle Jan nu Partycentrum Bolle Jan. Aan het cafégedeelte is echter niets veranderd.

Reageer op dit artikel