nieuws

Kroeggasten saboteren politiewagen

Café

De politie in Den Haag heeft twee kroeggasten aangehouden voor het leeg laten lopen van de banden van de dienstauto. Dit gebeurde nadat de agenten een café aan de Laan van Meerdervoort controleerde, omdat nog licht brandde buiten de toegestane openingstijden.

Kroeggasten saboteren politiewagen

Dat meldt de regionale website rtvwest.nl. De agenten zagen in de nachtelijke uren dat er nog licht aan was in de kroeg. Ze besloten daarop de zaak te bezoeken om de bareigenaar hierop aan te spreken. Deze vluchtte toen de agenten de zaak binnenkwamen.

De barman werd in zijn kraag gevat. Terwijl de agenten na de aanhouding met de man naar buiten liepen, zagen ze twee vrouwen bij de dienstauto. De vrouwen, 22 en 23 jaar, probeerden de autobanden van de politiewagen leeg te laten lopen. Ze zijn aangehouden en voor verhoor meegenomen.

Reageer op dit artikel