nieuws

Kwade Berkenbosch naar rechter

Café

De geplaagde Groningse horecaondernemer Jan Berkenbosch sleept burgemeester Jannie Vlietstra van de gemeente Winschoten voor de rechter. Dit omdat Vlietstra de familienaam van de horecaman noemt in combinatie met drugsovertredingen.

Kwade Berkenbosch naar rechter

Dat meldt RTV Noord. Berkenbosch is kwaad om de burgemeester omdat ze de familie van Berkenbosch in diskrediet zou brengen door regelmatig de familienaam in verband te brengen met cafés die door vermeende drugshandel moesten sluiten.

Jan Berkenbosch wil dat zijn familie buiten de zaak wordt gehouden en eist dat er een eind komt aan het spreken van ‘de familie Berkenbosch’. Via de rechter wil Berkenbosch Vlietstra dwingen tot openlijke excuses. RTV Noord meldt dat Vlietstra niet wil reageren op de kwestie.

Reageer op dit artikel