Lamborghini opent eerste Europese Caffè Corsa in Roermond

Lamborghini opent eerste Europese Caffè Corsa in Roermond

Lamborghini opent volgende week de eerste vestiging van Caffè Corsa in Europa. De horecagelegenheid komt in de Designer Outlet in Roermond. Het café wordt geopend door meneer Lamborghini zelf. Tot nu toe heeft alleen Dubai een Caffe Corsa.

Caffè Corsa is een café-boutique. Het combineert Italiaanse koffie met eten. De producten zijn tevens te koop voor thuisgebruik. De organisatie erachter wil op meerdere locaties in de wereld Caffe Corsa’s openen. Roermond krijgt de tweede vestiging.

Winkel

Het café kent naast de horeca een kleine winkel voor de verkoop van Tonino Lamborghini accessoires zoals: tassen, portefeuilles, horloges, parfums, zonnebrillen en koffiemachines.

Voor de inrichting van het café in Roermond is graniet gebruikt, aangevuld met kroonluchters, spiegels en veel rood en zwart. Zo ademt het de typisch Italiaanse Lamborghini sfeer.

Het Caffè Corsa is een project van de divisie ‘Tonino Lamorghini Hospitality’, dat naast het Business Hotel in Parma en de twee Caffè Corsa’s in Dubai en Roermond, ook elders in de wereld nieuwe horeca projecten wil op basis van deze formule.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.