nieuws

Laurens Meijer: Huurprijzen 20 procent te hoog

Café

De huurprijs van onroerend goed voor horeca is veel te hoog. Wel zo’n 20 procent. Dat vindt Laurens Meijer, de met veertig vestigingen een na grootse verpachter van Nederland.

Laurens Meijer: Huurprijzen 20 procent te hoog

Meijer meldt zijn klacht in de Misset Horeca Top-100, waarin hij op plaats 23 staat met een jaaromzet van 43 miljoen. Dat is twee miljoen euro minder dan in 2004. Volgens Meijer zijn de huren in de populaire Eindhovense horecastraat Stratumseind niet meer op te brengen.

Voor dit jaar verwacht Meijer een beter rapportcijfer dan de vijf die hij gaf voor 2005. Hij voorspelt 3 procent omzetgroei en denkt drie à vier bedrijven over te nemen. De jaaromzet van Laurens Meijer kruipt daarmee richting de 45 miljoen euro.

Reageer op dit artikel