nieuws

Laurens Meyer wil Drie Gezusters overnemen

Café

Laurens Meyer van Meyer Beheer heeft een bod uitgebracht op het onroerend goed en twintig horecabedrijven van wijlen Sjoerd Kooistra. Daarbij zitten onder andere vestigingen van De Drie Gezusters in Breda, Nijmegen, Groningen, Amsterdam en Tilburg.

Laurens Meyer wil Drie Gezusters overnemen

Meyer laat in de regionale krant BN/DeStem weten dat hij een bod heeft uitgebracht. Over de hoogte van het bod worden geen mededelingen gedaan. Meyer zegt geen idee te hebben of het bod wordt geaccepteerd.

‘Het is spannend. We kunnen nu niets anders doen dan afwachten’, aldus Meyer in de regionale media. Recent werd bekend dat enkele tientallen ondernemers interesse hebben in de boedel van de in juni overleden horecatycoon Sjoerd Kooistra.

Meyer laat weten de nalatenschap van Kooistra de willen gaan verpachten. Meyer Beheer bezit tal van zaken en is gespecialiseerd in het beheren van vastgoed.

Curator Seerp Gratama liet onlangs weten zo snel mogelijk tot verkoop of opening van de gesloten zaken te gaan. Wel voegde hij er aan toe dat het door een kerstboom aan bv’s een uiterst complexe situatie is.

Reageer op dit artikel