nieuws

Licentiecalculator op Buma-site

Café

Rechtenorganisatie Buma/Stemra heeft haar site vernieuwd. Blikvanger is de licentiecalculator, een tool waarmee horecaondernemers online kunnen uitrekenen wat ze moeten betalen aan Buma/Stemra voor het draaien van muziek.

Licentiecalculator op Buma-site

In een paar stappen is het mogelijk de verwachte kosten voor het gebruik van muziek uit te rekenen. Stap één is het kiezen van de branche, horeca dus. De volgende stap waarvoor muziek wordt gebruikt. De derde stap is het invullen van hoeveel vierkante meter uw zaak heeft en of er gebruik wordt gemaakt van een volledige installatie. Daarna volgt een prijsindicatie.

Naast de handige licentiecalculator meldt Buma/Stemra dat de site zeer gebruikersvriendelijk is. Bij de realisatie van de nieuwe site is gewerkt met een klankbordgroep waarbij de gebruiker van de site centraal heeft gestaan. Zo is onder meer gekozen voor eenvoudig taalgebruik met zo min mogelijk juridisch jargon en een heldere vormgeving.

Reageer op dit artikel