nieuws

Luken krijgt beachclub met helikopterplaats

Café

De kogel is door de kerk. Chris Luken krijgt zijn super-de-luxe Zuiderduin Beachclub in het Zeeuwse Westkapelle. Alle instanties zijn het eens over de komst van de luxe beachclub met eigen helikopterplatform.

Luken krijgt beachclub met helikopterplaats

Dat meldt Luken, directeur van Hotel Management Group BV waaronder de Fletcher Hotel Group valt. Aan het definitieve akkoord ging een lange periode vooraf.

Zuiderduin Beachclub wordt de enige beachclub in Nederland met een eigen helikopterplatform. ‘Zo kunnen gasten de drukke files omzeilen en vervolgens met een goed glas rosé genieten in het bubbelbad op het panoramaterras’, stelt Luken.

De bouw start nog dit jaar en moet in het voorjaar 2008 klaar zijn. Bij de bouw worden uitsluitend duurzame materialen gebruikt. De keuken en barinstallaties zullen ook ‘state of the art’ zijn, meldt Luken. Totaal gaat het om een investering van ruim 700.000 euro.

Het naast gelegen Fletcher Zuiderduin Beach hotel wordt ook onder handen genomen. ‘Het hotel ondergaat in dezelfde periode een 800.000 euro kostende renovatie, zodat ook het hotel er volgend seizoen weer tiptop bij staat’.

Meer over Luken

Reageer op dit artikel