nieuws

Maker anti-Klink-lied respecteert rookverbod

Café

Kastelein Ger Courvreur van het Bredase café ’t Tapperijke, die enkele maanden geleden een anti-Klink-lied maakte en het rookverbod negeerde, heeft de asbak toch van tafel gehaald. Dit vanwege boetes na het negeren van het rookverbod.

Maker anti-Klink-lied respecteert rookverbod

‘Het werd te duur, al die boetes’, erkent Couvreur op de website van de regionale krant BN/DeStem.

Couvreur kreeg in november vorig jaar bekendheid toen hij een ant-Klink-lied maakte. Dit lied zong hij begin december tijdens de rookdemonstratie op het Malieveld in Den Haag. Ook kwam hij openlijk uit voor het negeren van het rookverbod door de asbak weer op tafel te zetten.

De Bredase kroegbaas blijft een tegenstander van het rookverbod en noemt het een fantastisch idee om het roken tijdens de carnaval toe te staan, zoals VVD-kamerlid Halbe Zijlstra vorige week opperde.

Reageer op dit artikel