nieuws

Marco Kroon verkoopt café

Café

Oorlogsheld Marco Kroon verkoopt zijn café in het centrum van Den Bosch. Het Brabants Dagblad schrijft dat woensdag in een bericht op internet. Volgens de krant geeft de militair prioriteit aan zijn loopbaan in het leger. De drager van de Militaire Willemsorde wilde het bericht zelf woensdag ‘bevestigen noch ontkennen’.

Marco Kroon verkoopt café

‘De media hebben mij anderhalf jaar lang afgeplast. Nu laat ik jullie in het ongewisse’, zei hij aan de toog.

Justitie vervolgde Kroon wegens bezit van cocaïne, maar hij werd in april vrijgesproken. De militaire kamer van de rechtbank vond niet bewezen dat hij de drugs voorhanden heeft gehad. De gedecoreerde militair kreeg alleen een boete en voorwaardelijke werkstraf voor het bezit van vier stroomstootwapens.

Het café in Den Bosch had een dubieuze naam toen Kroon het overnam. Kroon heeft gezegd dat hij in zijn café in het verleden zakjes met vermoedelijk drugs heeft gevonden.

Reageer op dit artikel