nieuws

Megadisco Het Danspaleis failliet

Café

De grote discotheek Het Danspaleis in Haaksbergen is failliet. Het faillissement van de megadisco is door eigenaar M. Flierman aangevraagd. Flierman was slechts zeven maanden eigenaar van de zaak.

Megadisco Het Danspaleis failliet

Dat meldt de regionale krant Tubantia. Medewerkers van Het Danspaleis werden eerder deze week sms gevraag om naar de zaak te komen. Daar kregen ze het onheilspellende bericht te horen.

De discotheek had de laatste tijd te kampen met een terugloop van het aantal bezoekers. Bij sommige party’, met dure artiesten, kwamen slecht honderd tot tweehonderd bezoekers. Als één van de redenen voor het teruglopende bezoek wordt gebrek aan promotie genoemd, meldt de regionale krant.

Eigenaar Flierman ging zeven maanden geleden een huurcontract aan van vijf jaar met een optie voor nog eens vijf jaar. Het huurcontract zal nu ontbonden moeten worden.

Het Danspaleis tussen Haaksbergen en Eibergen werd begin jaren negentig gestart. Toen nog onder de naam Palladium. In 1998 werd de naam veranderd in Het Danspaleis.

Reageer op dit artikel