nieuws

Megadisco The Challenge sluit deuren

Café

De grote discotheek The Challenge in Hoofddorp is dicht. De megadisco heeft afgelopen weekend na zestien jaar de deuren gesloten. De discotheek werd onlangs genoemd als een van de slachtoffers van zwendel met munten.

Megadisco The Challenge sluit deuren

De sluiting wordt gemeld door De Volkskrant. Het management van de discotheek heeft gemeld dat het niet langer verantwoord is om door te gaan. Challenge-directeur Roy Biljouw zegt verder geen commentaar te willen geven.

’Snel weer open’

Op haar website spreekt The Challenge van onvoldoende perspectief voor een verantwoorde bedrijfsvoering. Ook is er een poll geplaatst wat er met het bedrijf moet gebeuren. De meeste stemmen op dit moment gaan uit naar het snel weer openen van de zaak, maar dan met nieuwe eigenaren.

The Challenge werd twee weken geleden genoemd als één van de slachtoffers van een muntenbende, die actief is in de discobranche. Grote discotheken zouden daarbij het slachtoffer zijn van het in omloop brengen van valse discomunten door bendes.

Reageer op dit artikel