nieuws

Megataart start 60-jarig jubileum Misset Horeca

Café

Het zal heel horeca Nederland dit jaar niet ontgaan dat Misset Horeca haar 60-jarig jubileum viert. Met een van de grootste stands van de Horecava staat het horecavakblad al vol in de picture. Met het aansnijden van een megataart tijdens de beurs is het officiële startschot voor de viering van het jubileumjaar gegeven.

Megataart start 60-jarig jubileum Misset Horeca

In 2012 kan niemand om het gouden dopje heen. Dat dopje is het logo dat hoort bij het 60-jarig jubileum van Misset Horeca. Dit jaar zal er een keur aan activiteiten aan het jubileum worden gekoppeld.

Het dopje was ook terug te vinden op de megaslagroomtaart van 1 x 1 meter die maandagmiddag rond lunchtijd werd aangesneden op de 60 (!) meter lange stand van Misset Horeca. Hoofdredacteur Martine Zuil (foto) hanteerde het mes om de eerste punten taart (vervaardigd door Top Bakkers) te snijden.

Met een glas champagne in de ene en een punt taart in de andere proostten de lezers van het horecamagazine/bezoekers van de stand met de mensen achter het vakblad (redactie, marketing, sales) op wat nu al een legendarisch jaar van ‘de Misset’ genoemd kan worden.

Reageer op dit artikel