nieuws

Met de dienbladfiets het terras op

Café

Café De Salon in Leeuwarden heeft een dienbladfiets ontwikkeld om het serveren van eten en drinken gemakkelijker te maken. ‘Hij is nog niet helemaal uitontwikkeld, maar ik blijf ermee bezig want het terras zit bomvol met dit mooie weer’, aldus eigenaresse Grace Visscher donderdag.

Met de dienbladfiets het terras op

Ze monteerde drie fietswielen onder een dienblad en het personeel pendelt daarmee tussen het café en het terras voor de zaak. De inventieve horecavrouw en haar medewerkers moeten nog wel een beetje wennen aan de dienbladfiets. ‘Het gaat prima, al vallen grote flessen soms om. Zo had ik een fles water die over een tosti viel, toen heb ik de dienbladfiets maar even aan de kant gezet en weer de benenwagen genomen.’

Reageer op dit artikel