nieuws

Miller Time Eindhoven op de fles

Café

Café Miller Time in Eindhoven is failliet. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch verklaard. Er wordt hard nagedacht over een doorstart van de 18 jaar oude kroeg aan het bekende Stratumseind in de Brabantse stad.

Miller Time Eindhoven op de fles

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Schuldeiser in de zaak is de stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Horecabedrijf dat zo’n 20.000 euro van Loeff vordert. Loeff meldt dat hij het bedrag niet kan betalen, omdat er voor drie ton beslag is gelegd op zijn woning.

Achter het beslag zit volgens Loeff de advocaat van zijn zakenpartner met wie hij inmidddels is gebrouilleerd. Loeff zegt door het beslag onrechtmatig vleugellam te zijn. Loeffs advocaat heeft de advocaat en de zakenpartner aansprakelijk gesteld voor het faillissement van Miller Time Eindhoven.

Café Miller Time in Eindhoven staat bekend als een van de populairste studentencafés van de stad. Miller Time is een in Eindhoven bedachte en begonnen caféketen. Van 1988 werd een elf kroegen tellende keten met zaken in Zuid- en Midden-Nederland uit de grond gestampt. Op Tilburg en Eindhoven na zijn alle cafés inmiddels gesloten.

Reageer op dit artikel