nieuws

Misleidend spandoek aan gevel Dante

Café

Grand Café Dante in Venlo is niet te koop. Dat zegt eigenaar Ferdie Perrée. Perrée reageert op een groot spandoek op zijn gevel, bevestigd door pandeigenaar en de makelaar, waarop staat ‘Te koop Grand Café’.

Misleidend spandoek aan gevel Dante

Wij huren een pand in Venlo waarin wij een grand café exploiteren, laat Perrée van Grand Café Dante weten. ‘De eigenaren van het pand bieden dit te koop aan, een koper krijgt ons er als huurder bij’.

Perrée vervolgt: ‘Nu hebben de eigenaren samen met de makelaar een spandoek aan de gevel bevestigd met de tekst “Te koop Grand Café”. Hieronder staat dan nog met kleine letters “in verhuurde staat”. Direct na het ophangen van het doek krijgen wij talloze reacties met de vraag waarom wij de zaak verkopen. Dit is heel slecht voor onze naam’.

Kort na het ophangen is het doek al slachtoffer geworden van diefstal. Nu hangt er alleen nog het frame, meldt Perrée.

Reageer op dit artikel