nieuws

Misset Horeca zoekt bijzondere rookruimtes

Café

Misset Horeca is op zoek naar horecaondernemers die een opvallende of bijzondere rookruimte hebben geïnstalleerd. De beste en mooiste foto’s maken kans op publicatie in een special over rookkamers in het blad en op onze site.

Misset Horeca zoekt bijzondere rookruimtes

Sinds de invoering van het rookverbod zijn caféhouders flink in de weer geweest om het de roker zo aangenaam mogelijk te maken. In veel gevallen worden kosten noch moeite bespaard bij het maken van een rookruimte. Misset Horeca is op zoek naar bijzondere, opvallende en uitnodigende rookruimtes.

Foto’s en een korte toelichting kunnen gemaild worden naar horecanieuws@missethoreca.nl onder vermelding van ‘Rookruimte’. De beste en meest opvallende rookruimtes maken kans op een vermelding in Misset Horeca. Op de website www.missethoreca.nl worden de foto’s gepubliceerd in ons ‘wall of smoke’.

Reageer op dit artikel