nieuws

Mogelijk actie rondom ijslounge Sjoerd Kooistra

Café

Sjoerd Kooistra heeft last van Dwars, de jongerenafdeling van Groen Links in Eindhoven. Dwars denkt dat de ijslounge in de Drie Gezusters in Eindhoven ‘energie slurpt’ en wil actievoeren. Kooistra heeft toegezegd een onderzoek te starten.

Mogelijk actie rondom ijslounge Sjoerd Kooistra

De nieuwe Drie Gezusters aan het Stationsplein in de Brabantse stad krijgt een bijzondere ijslounge, waar gasten bij mijn min zeven een biertje kunnen drinken. Dwars spreekt van een energieslurpende ijslounge en wil actievoeren.

Drie leden van Dwars wilden aanvankelijk in pinguïnepak rondlopen bij de nieuwe zaak van Kooistra. Kooistra reageert in het Eindhovens Dagblad koeltjes op het plan: ‘laat ze maar komen, ze zijn van harte welkom’.

De horecatycoon heeft toegezegd een onderzoek te starten naar het exacte energieverbruik van de bijzondere ijshoek. Tot die tijd voert Dwars geen actie. Wanneer de onderzoeksresultaten te lang op zich laten wachten of de resultaten teleurstellend zijn, dan trekt Dwars de pinguïnpakken weer uit de kast.

Reageer op dit artikel