nieuws

Momo heeft beste bartender van Noord-Europa

Café

Restaurant Momo van het Park hotel in Amsterdam heeft met Rafael Reyes de beste bartender van Noord-Europa in huis. Hij versloeg zijn concurrenten met betere flair en gastheerschap maar ook op kennis en kwaliteit van zijn drankjes blonk hij uit.

Momo heeft beste bartender van Noord-Europa

De finale van de Diageo Reserve World Class voor Noord-Europa werd eerder deze week in Berlijn gehouden. In juli zal Reyes Nederland vertegenwoordigen in New Delhi waar hij gaat strijden voor de wereldtitel.

De jury stuurt Reyes naar de finale in New Delhi vanwege zijn grote barkennis, creativiteit en charisma. Rafael Reyes neemt het van 11 tot en met 15 julli op tegen de winnaars van 34 andere landen.

De wedstrijdjury bestaat onder meer uit de winnaar van vorig jaar, Erik Lorincz van de American Bar in het Savoy Hotel in Londen en uit de met een Michelinster bekroonde chef-kok Tim Raue van het gelijknamige restaurant in Kreuzberg, Duitsland.

World Class wordt georganiseerd door Diageo Reserve waartoe het Johnnie Walker Blue Label behoren, net als Ron Zacapa, Ketel One & Chiroc Vodka, Don Julio Tequila en Tanqueray No Ten.

Reageer op dit artikel